Nieuws

Bouw Compleet Hardenberg 2017
Op 10, 11 en 12 oktober 2017 vindt Bouw Compleet plaats in Evenementenhal Hardenberg. Drie dagen van 14:00 uur tot 22:00 uur informeren en inspireren ruim 250 gerenommeerde bedrijven uit alle lagen van de bouwbranche u. Wij presenteren u de nieuwste producten, trends en uitdagingen van de branche. Als bezoeker ontmoet u een diverse groep vakgenoten: van aannemers en architecten tot uitvoerders en woningbouwverenigingen. Een kans om bij te praten, de nieuwste marktinnovaties te verkennen en een fundament te leggen voor duurzame zakenrelaties. Tijdens Bouw Compleet worden diverse activiteiten georganiseerd. Van productpresentaties, kennissessies tot lezingen.
Lees verder
 
Ook dit jaar staan wij weer op de TU boot !
TU Boot 2017 - Alles voor de professional Van 9 oktober tot en met 20 november 2017 gaat de TU Boot weer door Nederland varen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Het thema is dit jaar 'Alles voor de professional'. We zien u graag weer aan boord!
Lees verder
 
REX SDS plus QX4
De nieuwe standaard in hamerboren REX SDS plus QX4
Lees verder
 
TRUE TOOLS steunt CLEAN 2 ANTARCTICA
Zero time to Waste!
Lees verder
 
Nieuw in ons programma. REX Steelmaster metaalboren HSS 5 procent Cobalt DIN 338
Lees verder
 
Nieuwe brochure voor handel en eindgebruiker
Lees verder
 
Nieuws ¬ĽApolo MEA ZA anker vernieuwd en met Europese goedkeuring Apolo MEA ZA anker vernieuwd en met Europese goedkeuring
Lees verder
 
TOGE Schroefanker 6 mm met 28 mm boordiepte
Lees verder
 
Apolo MEA berekeningsprogramma nu beschikbaar
Lees verder
 
De KROKO klem voor razend snel draadeinden afhangen aan stalen profielen.
Lees verder
 
Apolo MEA Compundanker VY nu ook optie 1
Lees verder