Nieuws

Bouw Compleet Hardenberg 2018
Op 9, 10 en 11 oktober 2018 vindt Bouw Compleet plaats in Evenementenhal Hardenberg. Drie dagen van 14:00 uur tot 22:00 uur informeren en inspireren ruim 250 gerenommeerde bedrijven uit alle lagen van de bouwbranche u. Wij presenteren u de nieuwste producten, trends en uitdagingen van de branche. Als bezoeker ontmoet u een diverse groep vakgenoten: van aannemers en architecten tot uitvoerders en woningbouwverenigingen. Een kans om bij te praten, de nieuwste marktinnovaties te verkennen en een fundament te leggen voor duurzame zakenrelaties. Tijdens Bouw Compleet worden diverse activiteiten georganiseerd. Van productpresentaties, kennissessies tot lezingen.
Lees verder
 
Vernieuwd overzicht isolatieplaatbevestigingen
Bekijk ons vernieuwde overzicht bij de folders of klik op onderstaande hyperlink
Lees verder
 
Truetools Deventer verhuist naar Hemmink in Zwolle
True Tools Deventer, met haar merknamen Tiggeloven, Rex en Union, valt sinds september 2017 onder de Hemmink paraplu. Om jou nog beter van dienst te kunnen zijn, werken True Tools en Hemmink per 8 juni 2018 samen vanuit het hoofdkantoor in Zwolle. In totaal komen 4 True Tools medewerkers vanuit Deventer naar Zwolle om daar hun kennis te bundelen. Wat betekent dit voor jou? Nu vraag jij je vast af: ‘Wat betekent dit nu voor mij?’ Eigenlijk verandert er niet zoveel, behalve dat de reparaties van Union per 8 juni naar ons nieuwe adres in Zwolle toegestuurd moeten worden. Daarnaast kan de reparatietijd rondom de verhuisdatum iets langer duren. Wij doen ons uiterste best om alles zo snel mogelijk af te werken, maar vragen begrip hiervoor. De True Tools vestiging in Alphen aan de Rijn blijft met haar centraal magazijn op de huidige locatie. Graag zetten Hemmink en True Tools de dienstverlening samen voort vanaf het adres in Zwolle: Ampèrestraat 28, 8013 PV Zwolle. Alle telefoonnummers blijven, net als de e-mailadressen, ongewijzigd.
 
Hemmink en True Tools versterken positie in de bevestigingsmarkt
Per 25 september 2017 heeft Hemmink Holding BV alle aandelen verworven van True Tools en is daarmee 100% eigenaar van True Tools in Nederland, inclusief de merknamen Tiggeloven, Rex en Union.
Lees verder
 
Nieuwe brochure voor handel en eindgebruiker
Lees verder