Hemmink en True Tools versterken positie in de bevestigingsmarkt

Per 25 september 2017 heeft Hemmink Holding BV alle aandelen verworven van True Tools en is daarmee 100% eigenaar van True Tools in Nederland, inclusief de merknamen Tiggeloven, Rex en Union.

 Hemmink en True Tools opereren beide als specialist op het gebied van bevestigings- en verankeringsmaterialen op de Nederlandse markt. Beide leveren diverse A-merken aan de professionele markt waaronder de (elektro)technische groothandels. Het DNA en de opbouw van de organisatie van True Tools en Hemmink hebben veel overeenkomsten. “Door vakkundig personeel, advies op maat en kwaliteitsmerken hebben beide bedrijven een enorme staat van dienst in de markt en staan zij bekend om hun goede service en uitstekende productkennis”

Volgens Matthijs Breel, directeur van Hemmink BV, past deze overname perfect in de groeistrategie van Hemmink. “We willen een stevige, stabiele en toekomstvaste partner zijn voor leveranciers, klanten en medewerkers en onze positie in de markt versterken. True Tools vult de activiteiten van de Hemmink groep naadloos aan door een verdere verbreding en specialisering van haar productenportfolio en versterking van de positie van beide partijen in de huidige afzetkanalen. True Tools en Hemmink hebben beide een stevige basis in de techniek met persoonlijke betrokkenheid en een commerciële drive. Dit alles met als doel de klant een uitstekende dienst te verlenen.”

Over True Tools
True Tools is importeur, regisserend producent en groothandel van machines en verbruiksartikelen met een specialisme in verankeringen, verspanend gereedschap en hechttechniek. Vanuit twee vestigingen in Nederland levert True Tools binnen Nederland aan de professionele markt, waaronder technische groothandels, groothandels in bouwmaterialen en ijzerwaren en O.E.M.

De merknamen die onder True Tools vallen zijn:
˃ Tiggeloven: verankeringen en bevestigingssystemen
˃ Rex: verspaning
˃ Union: machines en toebehoren voor hechttechniek

Pijlers zijn de jarenlange ervaring, een compleet assortiment aan specialistische producten van hoge kwaliteit en een uitstekende service en productkennis.

https://hemmink.nl/nieuws/hemmink-groep-breidt/

« Vorige pagina