Hamerboor met de langste levensduur

Slim, snel en soepel boren

 Boort u regelmatig in beton of steenachtige ondergronden? Met de TIP SDS plus QX hamerboor kunt u met minimale inspanning een zuiver rond gat boren. De QX hamerboren zijn nu verkrijgbaar van 5 tot en met 16 mm diameter en in diverse lengtes (115 tot en met 465 mm). In het najaar van 2019 zijn de QX hamerboren zelfs leverbaar tot een diameter van 30 mm.

Optimale krachtoverbrenging

De TIP SDS plus QX hamerboor is voorzien van een vol hardmetalen boorkop met 4 snijkanten. Door de scherpe centreerpunt loopt de boor niet weg bij het aanzetten. De boor is bestand tegen herhaaldelijk boren op wapening. De 4 snijkanten zorgen ervoor dat de TIP SDS plus QX hamerboor gemakkelijk het beton binnendringt en niet vastloopt.

Minder slijtage

De boor heeft een uniek boorpuntontwerp dat direct doorloopt in 4 grote spiralen. Deze spiralen zorgen voor een snelle afvoer van het boormeel, de hoogste boorsnelheid en minder slijtage. Met de handige slijtage-indicator kunt u zien of het boorgat binnen de tolerantie valt voor het plaatsen van ankers.

De langste levensduur

Uniek aan deze boor is de IDS-technologie waarmee de boor een homogene verbinding heeft tussen spiraal en boorkop. De boor is hierdoor beter bestand tegen hoge belastingen en hoge temperaturen.
Kijk voor meer informatie over de TIP SDS plus QX hamerboor hier. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op via +31 (0)172-431753 of mail uw vraag naar info@truetools.nl.

« Vorige pagina